Gymholix LiftW Halter (15kg-200cm)

5.593,22 TL
Marka
Stok Kodu
02-505
Renk
Krom
Garanti Süresi
Ömür Boyu
Malzeme
Alman Yay Çeliği
Ağırlık
15 kg
Rulman Sayısı
16
Sertlik Derecesi
200.000 psi
Ölçü (Yükseklik X Uzunluk X Genişlik)
201 cm
Kargoya Veriliş Süresi
5 iş günü
Taşıma Kapasitesi
680 kg
Tür
Fonksiyonel Fitness - Crossfit - Vücut Geliştirme - Powerlifting - Strongman
Diğer Özellikler
Orta Tırtır-Markalama Yoktuır (Center Knurl)
Boya Türü
Sertleştirilmiş Krom Kaplama
İstasyon Uyumluluğu
Tüm Rack ve İstasyonlara uyumludur
Fiyat
4.661,02 TL + KDV
* 506,61 TL den başlayan taksitlerle!!
Halter mühendisliğinin son noktası Gymholix LiftW Olimpik Halter, Olimpiyat seviyesi Halter Kaldırış, CrossFit ve Fonksiyonel Fitness Atletleri için tasarlandı. 680kg taşıma kapasitesi ve her bir plaka takma başlığında 8 adet (toplam 16) rulmanı bulunan halter, ileri seviye ağırlık kaldırma antrenmanları için tasarlanmıştır. 

Sert Krom malzeme kaplanan Gymholix LiftW Olimpik Halterlerin plaka yükleme bölümleri özel tırtır işlemesine sahiptir. Bu işleme sayesinde bumper plakaların, olimpik kaldırışlarda yere atılan halterlerden daha zor çıkması sağlanmaktadır. 

Orta derinlikle tırtır deseni (knurl) markalama işlemi ile çok tekrar kaldırışlarda el açılması minimuma düşürülmüştür. Center Knurl (orta tırtır desen işleme) bölümü yoktur. Böylece Clean&Jerk gibi hareketlerde kullanıcının boynuna zarar vermez.

25mm halter mili tutuş kalınlığı ile IWF 'Kadın Halter' standartlarına uyum sağlamaktadır. (IWF Sertifikalı değildir)  
 

 NOT: Halterlere uygulanan periyodik temizlikler; halter garanti süresini ve çalışma kapasitesini etkilemez. Tel fırça - Makine yağı veya WD40 türevi solüsyon ile birlikte yapılan temizlikler aksine ürünün daha uzun süre daha dayanıklı ve verimli çalışmasını sağlar. Özellikle tebeşir tozu (chalk-magnezyum) tarzı yardımcı aksesuarlar ile kullanılan halterler; hızlıca paslanmaya meyillidir. Magnezyum tozu, teri hapsederek; korozyon (paslanma) etkisini hızlandırır. Bunun için Gymholix olarak her antrenmandan sonra halterinizi magnezyum tozundan temizlemenizi önermekteyiz. 

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Gymholix LiftW Halter (15kg-200cm) Fitness ekipmanları, Fitness aksesuarları, Fitness ürünleri, Crossfit malzeme, Crossfit malzemeleri, Crossfit ekipman, Crossfit ekipmanları, Crossfit aksesuar, Crossfit aksesuarları, Crossfit malzemesi, Crossfit, Fitness satın al, Fitness ürünü al, Fitness ekipmanları al, Fitnes, Fitnes ürünleri, Fitnes malzeme, Fitnes ekipman 02-505
Gymholix LiftW Halter (15kg-200cm)

Tavsiye Et

*
*
*
%20 İNDİRİM KODU SENİ BEKLİYOR!
KOD: GX20
*20.000 TL ve üzeri alışverişlerde geçerlidir.
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.